Echt bier kookboek

, ,

0

Een liefdesverklaring aan de nieuwe smaakvolle brouwcultuur

Bier doet allang niet meer onder voor wijn. Kleine brouwerijen met bijzondere bieren schieten als paddenstoelen uit de grond. Alleen in Nederland zijn er al bijna 250 brouwerijen. Maar terwijl de meeste mensen weten welke wijn lekker is bij welke maaltijd, geldt dat voor bier veel minder. En dat terwijl bier heel goed past bij het eten. Of nog beter: in het eten.

Goffin, Haug en Paul reisden langs vele brouwerijen in Europa, Amerika en Australië op zoek naar verhalen en recepten. In 'Echt bier kookboek' zijn deze belevenissen, smaken en recepten verzameld. Met stoere fotografie en geestige interviews is dit boek goud waard voor de bierliefhebber - vloeibaar goud!

Torsten Goffin woont in Keulen en werkt als fotograaf, culinair journalist en scenarioschrijver voor televisie. Hij heeft een blog over 'eten, drinken en andere cultuuruitingen'. Stevan Paul woont in Hamburg. Hij is kok, auteur van twee succesvolle kookboeken en de oprichter van een van de meest gelezen Duitse blogs: nutriculinary.com. Daniela Haug is filmproducent en fotograaf. Haar foto's op het gebied van kunst, auto 's, reizen en eten en drinken verschijnen in gerenommeerde Duitse en internationale tijdschriften.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
248
Laatste editie
06 september 2016
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
ISBN
9789059566880

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic