Echt eten

,

2

Artikelen 1
Met meer dan 120 recepten en prachtige fotografie brengt Jonathan Karpathios in Echt eten de thuiskok wat dichter bij de bron van het echte eten!

In Echt eten vind je de favoriete recepten van Jonathan Karpathios die in zijn keuken onontbeerlijk zijn. Hij laat zien hoe de natuur hem inspireert en hem leidt naar overheerlijke gerechten en originele receptuur. Recepten die eigenlijk iedereen in huis moet hebben en waar je een leven lang eindeloos mee kunt vari?ren.

Voor de recepten in Echt eten gebruikt Jonathan ingredi?nten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Bovendien kookt hij met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen. Je kijkt mee over zijn schouder als hij op zoek gaat naar zijn leveranciers. Hij daagt je uit om op een eenvoudige wijze zelf aan de slag te gaan en leert je jouw eigen voorraad van onbewerkte producten aan te leggen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
28 september 2013
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045204338 , 9789045212234


Artikelen over Echt eten

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €10,75 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een no nonsense-kookboek

door: Ingridje 1 like
Juist op tijd viel dit boek op de mat. Mijn moestuin begint uit zijn voegen te barsten maar niet alles kan ineens geconsumeerd worden en niet alles is geschikt om in te vriezen. Jon Karpathios bracht me op enkele ideeën in zijn boek. Paginagrote foto’s laten je kennismaken met de natuur gezien...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic