Echte maatjes

0

In aansluiting op het thema van de Kinderboekenweek 2011: SUPERHELDEN en de Christelijke kinderboekenmaand: LEF! verschijnt Echte maatjes! Een kinderleesboek (9+) voor jongens en meiden die van humor houden. Echte maatjes! gaat over drie vrienden: Tommo, Pip en Bolle Bart. Net als negen andere jongens zijn zij volgelingen van Jezus, maar deze drie vrienden staan niet vooraan zoals Petrus en Johannes. Vanuit het perspectief van deze ietwat ondeugende jongens worden bijbelse gebeurtenissen als de bruiloft in Kana, de storm op het meer, aren zoeken op de Sabbat verteld. De verhalen bevatten humor maar dat gaat nooit ten koste van de bijbelse boodschap.

De illustraties van Mark Beech doen denken aan de stijl van de boeken van Roald Dahl. Je vindt de lijntekeningen door het hele boek terug.

Bob Hartman is bekend van de Vertelbijbel. Hij schrijft met veel humor
maar blijft ook heel dicht bij de bijbelse boodschap. Naast auteur is hij voorganger in een kerk in Amerika. Hij is regelmatig in Nederland voor spreekbeurten op conferenties voor kinderwerkers.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
110
Laatste editie
08 augustus 2011
Uitgeverij
Ark Media
ISBN
9789033831430

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic