Edelsteentje

1

Door de dood van de oudste zoon John lijkt het dat de oude juwelierszaak en goudsmederij Reyaarsberg geen kans meer op voortbestaan heeft. Maar gelukkig wil Margriet "Edelsteentje", de dochter, de traditie voortzetten. Maar eerst zal ze het vak moeten leren en dat stuit op veel problemen.
Het verhaal speelt zich af in een juwelierszaak die door de plotselinge dood van de oudste zoon, John, geen kans meer op voortbestaan heeft. De dochter, Margriet, tracht echter de familietraditie voort te zetten en begint een leertijd bij een andere firma. Daar ontstaan problemen tussen Margriet en de zoon van de eigenaar, maar toch komt ook voor Margriet het geluk in zicht. De vriendin van Margriet, Stella, was verloofd met John en zij is bang een relatie aan te gaan met Rutger, omdat zij denkt dan ontrouw te zijn aan John.
Leni Saris was een populaire Nederlandse romanschrijfster. Ze schreef er meer dan honderd, waarvan zo'n 8 miljoen exemplaren werden verkocht.

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
340
Laatste editie
29 april 2016
Uitgeverij
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036430692

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 25,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 25,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic