Een baby erbij en samen gelukkig

0

Praktische gids voor een stabiele relatie bij de
verandering van stel naar gezin
Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elk stel kort na de geboorte van de baby een relatiedip doormaakt. Dit boek helpt om beter voorbereid te zijn op alle mogelijke hindernissen. Niet alleen met mooie theorieën, maar ook met leuke tips en heldere oefeningen, praktisch bruikbaar voor elke vader en moeder. Weten wat je mogelijk te wachten staat, stelt je in staat er beter op te reageren en meer te kunnen genieten.
Voor stellen die een kind verwachten
én voor ouders die al kleine kinderen hebben.
Gerda Brouwer en Susanne Donders zijn beide GZ-psycholoog en psychotherapeut. Zij zijn gespecialiseerd in partnerrelatietherapie en familietherapie volgens de Emotionally Focused Therapy van grondlegger Sue Johnson en de methode van John Gottman, bekend van zijn wetenschappelijk onderzoek naar de succes- en faalfactoren van een relatie.
Over Een Baby erbij en samen gelukkig blijven
Wat goed dat het zwart op wit staat: na de geboorte van je kind is het soms flink buffelen wat je relatie betreft. Dit boek zou op elke babyuitzetlijst moeten staan!
Monique Nelis, adjunct-hoofdredacteur Kinderen
Niets kan je voorbereiden op het krijgen van een kind , maar met dit boek kom je echt een heel eind. En fijn dat de vaders niet overgeslagen zijn..!
Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut en vader
Een boek geschreven met liefde! Inspirerend en met herkenbare voorbeelden voor jonge ouders die zo hun kinderen veiliger gehecht kunnen helpen opgroeien.
Karin Wagenaar, voorzitter Stichting EFT Nederland
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
04 juli 2011
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000305872 , 9789000305872
Bestel dit ebook vanaf  €11,99 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic