Een deel van de hemel

8

Artikelen 1

Carole is onderweg naar haar geboortedorp. Kortgeleden ontving ze een sneeuwglobe van haar vader, die daarmee stilzwijgend liet weten weer naar huis te komen. Carole heeft al jaren niets van hem gehoord, en besluit daarom ook terug te keren. Maar in het Franse alpendorp treft ze alleen haar zus en broer, die haar confronteren met de mensen en gebeurtenissen uit haar jeugd. Terwijl haar vader op zich laat wachten, moet ze zich proberen te verzoenen met de schuld die ze voelt vanwege een gebeurtenis die haar zus voor het leven heeft getekend.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
08 januari 2015
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023486206 , 9789023486305


Artikelen over Een deel van de hemel

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Ingetogen schoonheid

door Mirjam Burger op 28-02-2015

Aan het eind van het jaar ontvangt Carole een glazen sneeuwbol van haar vader. Het is een verkapte uitnodiging van hem om zich na enkele jaren met elkaar te verenigen in haar geboortedorp in de Franse Alpen. Haar broer Philippe en zus Gaby hebben het dorp nooit verlaten. Carole voegt zich bij hen en zal uiteindelijk zeven weken in het dorp verblijven. Ze gaat in die periode de onvermijdelijke...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic