Een eigen dimensie

0

Andrew, een 23-jarige jongeman met autisme ontmoet tijdens een middag bowlen de 26-jarige Elise. Hij wordt verliefd op haar, maar vertelt het haar pas anderhalf jaar later, wanneer zij beiden door Paul (een vriend) en diens vriendin, Janine worden uitgenodigd om met hen een midweek naar een bungalowpark toe te gaan. Elise twijfelt over een relatie met Andrew maar vindt hem wel aardig, terwijl Viviënne, haar moeder een relatie tussen hen niet ziet zitten.
Elise heeft ook een vader, Steven die zij al jaren niet meer heeft gezien. Steven heeft een laboratorium en laat Andrew wat uitvindingen zien, zes weken nadat deze bij zijn huis in Amsterdam drie cd's van hem koopt en een visitekaartje van hem krijgt. Toch weet Andrew niet dat Steven geen lieverdje is. Dit wordt hem echter duidelijk als hij ontdekt dat Steven tijdens de bungalowvakantie de reisgroep bespiedt.
Het verhaal wordt vooraf gegaan door vier episodes waarin Viviënne en Steven elkaar leren kennen en in hun huwelijk dat stuk loopt, Elise wordt geboren.

Het boekdebuut van Adrí Adrianovyc (geb. 1982) over een autistische jongeman met een onbeantwoorde liefde voor een licht verstandelijk beperkte jonge vrouw
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
03 oktober 2018
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402116106

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic