Een fantastische verjaardag

3

In dit feestelijke Plaza Patatta-boek wordt Lotte maarliefst 10 jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd in dit vrolijke gezin! Als de kinderen het bos in zijn gegaan voor de opdrachtjes van de speurtocht, loopt het echter allemaal anders dan gedacht...

Plaza Patatta is voor iedereen. De verhalen zijn grappig en spannend, en niet al te dik. Daardoor kunnen ook kinderen die moeizaam lezen wel een deeltje doorkomen. Degenen die het goed en gemakkelijk kunnen, lezer Plaza Patatta als een vrolijke stripboekenserie.

Door de vele gratis extra's op de website, komen kinderen van alle niveaus samen. Er is lezen, muziek, knutselen en koken. Nieuw toegevoegd: wetenschap. Smul mee met Plaza Patatta!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
100
Laatste editie
25 september 2014
Uitgeverij
uitgeverij Nanda
ISBN
9789490983277
Bestel dit boek vanaf  €10,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Boek 2014-100: Nanda Roep - Een fantastische verjaardag (Plaza Patatta 10)

door: Ikvindlezenleuk (Mathilde) 1 like
Lotte springt van de trap en huppelt naar de keuken, waar haar vader is. Hij kneedt deeg, vouwt marsepein en strooit met gekleurde suiker alsof zijn leven ervan afhangt. Het is maar goed dat zijn leven er niet echt van afhangt, want de marsepein blijft een onduidelijke homp, en de suiker maakt het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic