Een gelukkige geest in een gezond lichaam

, ,

0

Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lichaam legt de 88-jarige, energieke auteur uit dat bij een positieve levenshouding en houden van jezelf ook een gezonde leefstijl hoort.
In zeven stappen leiden Louise Hay, Ahlea Khadro en Heather Dane je naar een nieuwe kijk op gezondheid met liefde, voeding en gedachten. Ze geven uitleg over het lichaam, ziekten, voedingsstoffen en recepten, en gaan in op de kunst van het luisteren naar en het begrijpen van je lichaam. 

Ahlea Khadro is de oprichter van een centrum voor optimaal leven en revalidatie door yoga, pilates, meditatie en gezonde voeding. 
Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen (1976). Haar leer gaat vooral uit van positief denken en affirmaties. 
Heather Dane is schrijfster, onderzoeker en coach, gespecialiseerd op gebied van chronische aandoeningen, verslavingen, eetstoornissen en verstoorde levensbalans.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie , Culinair
Laatste editie
03 april 2015
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000344666

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Gezond eten, een liefdesgeschiedenis

door Clara ten Houte de Lange op 07-05-2015

In 7 stappen naar een geweldige gezondheid met liefde, voeding en gedachten. Louise Hay, Ahlea Khadrea en Heather Dane hebben samen een lijvig boek geschreven over hoe zij in het leven staan en mensen helpen gezonder te leven. Daar is goed eten maar één aspect van. Lief zijn voor je zelf, van jezelf houden en positief denken zijn volgens deze drie dames net zo belangrijk.
Louise (88) ziet dit...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic