Een geval van liefde / Zonnige toekomst - Doktersroman Extra 45, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman

,

0

Hoe komt het toch dat mannen uit het zuiden zo onweerstaanbaar zijn? (1) EEN GEVAL VAN LIEFDE - Vanaf de eerste ontmoeting zindert het tussen dokter Abbie McFarlane en de arrogante chirurg Leo Costa. Eerst geeft hij haar de schuld van het hartinfarct van zijn grootmoeder, dan weer stelt hij haar voor om een affaire met hem te beginnen! Abbie doet echter niet aan affaires, al laten Leo's Italiaanse charmes haar allesbehalve koud... (2) ZONNIGE TOEKOMST - Dokter Cathy Meredith hoopt op een Grieks eiland haar rampzalige liefdesleven achter zich te kunnen laten.Chirurg Yannis Karavolis is zijn vrouw verloren, dus ook hij denkt absoluut niet aan een nieuwe relatie. Samenwerken zou dus geen enkel probleem moeten zijn. Niets blijkt echter minder waar... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Resi Schenk , Jannigje Bolk
Laatste editie
29 mei 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461990990 , 9789461990990 , 9789461990990
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic