Een Incareis naar aarde en hemel

Een Incareis naar aarde en hemel

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De ik-figuur gaat naar de heilige Incastad Macchu Pichu om zijn verbinding met de erfenis van de Inca’s te versterken na zijn opleiding tot sjamanistisch heler. In de koninklijke tombe onder de tempel van de zon maakt hij een uitgebreide trancereis die hem naar de zeven aardlagen voert zoals die volgens de Inca kosmologie worden onderscheiden en naar de negen tempels van het hart.
Na het beklimmen van de Huayna Pichu, zusterberg van Macchu Pichu, brengt een trancereis in de tempel van de maan hem naar de zeven hemellagen.
In al die lagen krijgt hij kennis over en wordt hij geconfronteerd met aspecten van zichzelf, van zijn ziel en van zijn levenspad. Tevens heeft hij contacten met zijn gidsen, zijn voorouders, met lichtmeesters en met hun kennis en wijsheid. Hij ervaart bewustzijnsveranderingen, verschillende energiefrequenties van aarde en kosmos, krijgt inzichten en transformeert gaandeweg naar zijn grotere wijze Zelf.
Het boek is een spirituele ontdekkingsreis en een combinatie van mijn kennis over de Inca-kosmologie, gechannelde tekstdelen en persoonlijke ervaringen.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
135
Laatste editie
03 januari 2019
ISBN
9789463183222 , 9789463868082
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,79
E-book prijsvergelijker
Advertentie