Een lied dat alleen ik kan horen

Een lied dat alleen ik kan horen

17
Rank 316 Gelezen 18 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 39 Favoriet 1 Recensies 3
Young adult Top25's 1   Topics 0

Na zijn humoristische en hartveroverende Het alfabet van Candice Phee schrijft Barry Jonsberg over Rob Fitzgerald. Een dertienjarige jongen die smoorverliefd is op het nieuwe meisje uit de klas, maar haar niet eens durft aan te spreken. Logisch, want Rob heeft last van paniekaanvallen die gepaard gaan met overgeven en volstrekt niet meer kunnen functioneren. Dus aanbidt hij haar van een afstand.

Maar dan begint Rob anonieme tekstberichtjes te ontvangen – tekstberichtjes die hem uitdagen dingen te doen, die hij denkt niet te durven.

Goedenavond, Rob. Dit is je eerste uitdaging. Deze uitdagingen zijn niet bedoeld om Destry Camberwick te imponeren, maar puur om Rob Fitzgerald indruk te laten maken op Rob Fitzgerald. Houd dat altijd in gedachten.

Uitdaging 1. Schrijf je in voor de Milltown Talentenjacht. Je hebt ruim twee weken om je act te perfectioneren en strategieën te bedenken om paniekaanvallen te overwinnen. Ik zou je veel succes wensen, maar het hele idee van deze uitdaging is dat je dat niet nodig hebt.

Dit is zo’n boek dat je niet meer weg kunt leggen: Rob verovert je hart vanaf de eerste bladzijde. Hij laat je hardop lachen, maar ook stilletjes snikken – en op het laatst zul je je gesterkt voelen door zijn moed en zijn overweldigende positieve levenshouding. Als er meer mensen waren zoals Rob, was de wereld een mooiere plek.

Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
18 december 2018
ISBN
9789047710776
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Niet voor de snelle leeshap

door: Ton Jansen 1 like
Het is ,zeker qua taligheid , wederom een mooi beschreven avontuur. Net zoals in het eerst boek ontbreekt de humor niet zodat het beladen onderwerp voldoende lucht krijgt. Het lijkt mij wel een boek dat de snelle lezer minder zal bekoren. Ik bekijk het vaak vanuit de ogen de minder leesgrage...

Bijzonder, maar heerlijk verhaal

door: Shania99 1 like
Rob Fitzgerald is een jongen van 13 jaar en verliefd op Destry, het nieuwe meisje in de klas. Alleen heeft Rob een probleem. Hij heeft last van erge paniekaanvallen en durft hierdoor geen woord met Destry te wisselen. Hoe kan hij haar dan ooit vertellen dat hij verliefd op haar is. Gelukkig heeft...

Jonsberg- Een lied dat alleen ik kan horen

door: Boekennelly 1 like
Jonsberg- Een lied dat alleen ik kan horen Rob Fitzgerald is 13 en verliefd op Destry Camberwick en moet daarom iets verzinnen om indruk op haar te maken. Maar hij is ernstig verlegen en heeft paniekaanvallen wat niet echt meehelpt. Hij wordt gepest door Daniel Smith (die steeds knokken ja, zin...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook