Een mars van koningen

11

EEN MARS VAN KONINGEN neemt ons weer een stapje verder mee op Thors epische reis naar volwassenheid, terwijl hij zich meer begint te realiseren over wie hij is en wat zijn krachten zijn. Nadat hij uit de kerker ontsnapt, is Thor geschokt wanneer hii hoort over een tweede poging om Koning MacGil te vermoorden. Wanneer MacGil sterft, breekt er chaos uit in het koninkrijk. Terwijl iedereen strijdt om de troon, is het Koninklijk Hof het toneel van familiedrama’s, machtsstrijden, ambities, jaloezie, geweld en verraad. Er moet een erfgenaam worden gekozen, en iemand zal de kans hebben om het eeuwenoude Zwaard van het Lot, de bron van al hun kracht, op te tillen. Maar dan wordt het moordwapen gevonden, en men richt zich op het vinden van de moordenaars. Tegelijkertijd moeten de MacGils een andere dreiging onder ogen zien: de McClouds, die op het punt staan de Ring van binnenuit aan te vallen. Thor vecht om Gwendolyn’s liefde terug te winnen, maar wellicht krijgt hij de kans niet: hij moet inpakken en zich met zijn broeders voorbereiden op De Honderd, honderd gruwelijke, helse dagen die alle leden van de Krijgsmacht moeten overleven. De Krijgsmacht moet het Ravijn oversteken, voorbij de bescherming van de Ring, de Wildernis in, richting de Tartuvische Zee en het Eiland van de Mist, waarvan men zegt dat het bewaakt wordt door een draak. Zullen ze terugkeren? Zal de Ring overleven tijdens hun afwezigheid? En zal Thor eindelijk achter het geheim van zijn lotsbestemming komen?

Verschenen in
Serie
Een zoektocht van helden (2)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
08 december 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9781632910714
Bestel dit ebook vanaf  €1,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Een goed vervolg op Een Zoektocht Van Helden.

door: EdwinK 1 like
De jongen Thor zit gevangen. Verdacht van een poging om de koning te doden, terwijl alles wat hij deed het waarschuwen hier voor was. Terwijl Thor gevangen zit, wordt een tweede poging genomen om de koning te doden. Te midden van zijn familie en raadgevers verklaart de stervende koning Thor...
ebook

Mars van koningen

door: Teaber 1 like
Wederom helemaal Top!
kon alleen nog maar lezen,lezen,lezen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic