Eén nacht met de sjeik - Bouquet 3371 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

1

Jessa weet niet wat haar overkomt als sjeik Tariq opeens in haar kantoortje staat. Vijf jaar geleden hadden ze een hartstochtelijke affaire, maar sindsdien heeft ze niets meer van hem vernomen. Nu vertelt hij haar dat hij spoedig zal moeten trouwen. Tot haar verbazing stelt hij direct daarop voor dat ze nog één nacht samen doorbrengen, zodat hij haar eindelijk zal kunnen vergeten! Hoewel ze hem wil afwijzen, beseft ze dat ze hem nooit zal kunnen weerstaan. Hopelijk zal ook zij na die ene nacht verlost zijn van al die opwindende dromen. Bovendien, als Tariq maar zo kort blijft, lukt het haar misschien wel om haar geheim voor hem verborgen te houden... Dit boek is ook verkrijgbaar in een 8-in-1 Bouquet eBundel.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Beitske Verheij
Laatste editie
01 januari 2013
Uitgeverij
Harlequin Bouquet
ISBN
9789461994189 , 9789461994189 , 9789461994189
Bestel dit ebook vanaf  €1,49 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Niet alles komt goed.

door: Fannie 1 like
Jessa en Tariq hebben vijf jaar geleden een relatie gehad die door omstandigheden plotsklaps tot een einde is gekomen. Tariq is inmiddels sjeik geworden en staat ineens voor Jessa's neus. Hij wil een afsluiting van het verleden, maar is dat zo makkelijk. Lekker verhaal. Personages zijn goed...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic