Een nieuwe start

0

Veel boeken over verandering gaan over nieuwe dingen die je wilt bereiken. Dit boek gaat over veranderingen die je overkomen en hoe je daar zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Angst voor verandering en de daarmee gepaard gaande emoties zitten diepgeworteld in de mens. Hoewel het leven altijd in beweging is, ben je wellicht geneigd alles bij het oude te houden. Dat voelt immers veilig en vertrouwd en levert op korte termijn de minste strubbelingen op.

Mirjam Windrich leert je angsten om te zetten in aandacht en interesse. Zij gebruikt een eenvoudig model om het verloop van je persoonlijke veranderingsproces in kaart te brengen. Met een 6-stappenplan kan je jezelf daarin begeleiden.

Een nieuwe start helpt je om je niet te laten overrompelen door heftige gevoelens van spanning of plotselinge tegenvallers. Je leert omgaan met je eigen gevoelens en met de signalen van anderen. Niet aan de hand van opgelegde to do-lijstjes en standaard tabellen, maar door middel van relevante informatie en inspirerende vragen en opdrachten.

Mirjam Windrich (1965) heeft een praktijk voor coaching en therapie en is pionier op het gebied van online coaching. Ze publiceerde eerder in Cosmopolitan en Marie Claire en schreef een aantal romans.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
02 februari 2012
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000312245

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic