Een nieuwe wereld binnen je bereik

0

Rond 2012 is er sprake van een ontwaken van 'onze Aarde'. Zoals het is voorspeld in de oude tradities van de Maya's, de Egyptenaren en de Vedische traditie. Je ziet dit terug aan veranderingen op onze aarde, (aardbevingen, tsunami's en zonnestormen) maar ook aan veranderingen in het bewustzijn van de mensen. Er begint door te dringen dat er meer mogelijk is dan waar wij nu van uitgaan.
Als je afgestemd bent op de energie van de 'Nieuwe Tijd', in verbinding met jezelf, dan helpt dat om in deze tijd van enorme veranderingen in balans te blijven. Uit balans raken is op zich het probleem niet. Als je de weg maar terug weet te vinden. Hoe kun je dit doen?
'Een nieuwe wereld binnen je bereik' geeft hiertoe inzichten, energetische oefeningen en concrete handvaten. De nieuwe levensenergie van moeder aarde en haar directe invloed op onze gezondheid en welzijn staan hierbij centraal. Mijn boek geeft hierbij antwoord op de belangrijke vraag wat contact met (buiten) aards leven voor ons betekent.
Richard Hoofs
www.medischepraktijkmondesir.nl
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
169
Laatste editie
05 juni 2012
Uitgeverij
Uitgeverij Boekenbent
ISBN
9789462030213

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic