Een overrompelende vraag* / Bitterzoet dilemma - Intiem Extra 300, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - *Deel 2 van Matchmakers Inc.

,

0

(1) EEN OVERROMPELENDE VRAAG - Matchmakers Inc. 2: Dat miljardair Conner Macafee eigenaar is van datingbureau Matchmakers Inc., wil nog niet zeggen dat hij ook maar een greintje gevoel voor romantiek heeft. Wanneer verslaggeefster Nichole Reynolds hem benadert voor een interview en tot haar verrassing ontdekt hoe aantrekkelijk ze hem vindt, maakt ze zich dus geen enkele illusie. Ze wordt dan ook volkomen overrompeld door zijn voorstel... (2) BITTERZOET DILEMMA -
Als de beeldschone Summer Wallace onverwachts het pad van miljardair Zach kruist, valt hij weer net zo voor haar als vroeger. Een schandaal in hun tienerjaren, waarvoor hij haar verantwoordelijk houdt, heeft hem echter zo verbitterd dat hij nergens anders aan kan denken dan wraak. Zoete wraak, wel te verstaan. En de plek waar die gaat plaatsvinden? Nergens anders dan in zijn bed!
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Mirjam Bosman , Marie-Louise van Dongen
Laatste editie
25 juni 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461996527 , 9789461996527 , 9789461996527
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic