Een van de jongens

1

'Een van de jongens, verleiding en fraude aan de top van ABN Amro' beschrijft het leven van Serge Bakker. De concerndirecteur Fiscale Zaken van Nederlands' grootste bank komt uit de hoogste kringen en staat op de Olympus van zijn carrière als hij zich laat verleiden tot wat een van de grootste fraudezaken uit het Nederlandse bedrijfsleven zal blijken te zijn.
Een van de jongens beschrijft van binnenuit het levensverhaal van een jongen uit het Gooi; zijn bevoorrechte jeugd, zijn loopbaan in de top van ABN Amro, de ingenieuze fraude, de nachtmerrie van zijn vervolging en zijn verblijf in de gevangenis tussen het gajes.
Een van de jongens is een pageturner vol list en bedrog. Pas aan het einde van het boek wordt duidelijk hoe deze megafraude van de 'Magnificent Seven' in elkaar steekt en welke rol de bankier daarin gespeeld heeft.
Het boek, waarvan een achtste herziene druk is verschenen met aanvullend materiaal, stelt de lezer gaandeweg ook een directe gewetensvraag: wat zou u doen als de lokroep van de financiële onafhankelijkheid u bereikt?

Verschenen in
Aantal pagina’s
244
Laatste editie
12 januari 2016
Uitgeverij
Writers United B.V.
ISBN
9789044621280 , 9789044624427 , 9789044621396 , 9789044624588 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic