Een winterromance / Liefde en chocola - Bouquet Extra 308, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

,

0

(1) EEN WINTERROMANCE - Dat is nog eens een kerstverrassing, denkt Edward als Olivia Perkins, met wie hij ooit een korte romance had, opeens weer opduikt in zijn leven. Hij vindt haar nog mooier dan vroeger, maar... ze heeft ook een baby bij zich. Dat betekent vast dat haar hart inmiddels aan iemand anders toebehoort. Er staat hem echter nóg een verrassing te wachten een echt kerstwonder! (2) LIEFDE EN CHOCOLA - Daisy's chocoladetoetjes zijn dé hit in culinair Londen, en na één hap weet Max Treveleyn dat hij haar binnen moet halen. Hij levert namelijk de beste chocola die er bestaat, dus als dat geen gouden combinatie is? Puur of melk, dat maakt niet uit. De relatie puur zákelijk houden blijkt echter een stuk lastiger te zijn... Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Annemarie Zandkamp , Puck Doyer
Laatste editie
11 december 2012
Uitgeverij
Harlequin Bouquet
ISBN
9789461993946 , 9789461993946 , 9789461993946
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic