Een zaterdag in september

31

Spots 1
Een zaterdag in september
Elk weekend rijdt Tom Fitzgerald met zijn paarse busje van Dublin naar Rathdoon, een klein plaatsje op het Ierse platteland. En elk weekend stappen dezelfde passagiers in. Ook op deze zaterdag in september zijn ze er allemaal weer.
Nancy Morris, die maar niet begrijpt waarom iedereen zo afstandelijk tegen haar doet. De vrolijke Dee Burke, die zelfs in Rathdoon niet de rust vindt die ze zoekt. Ken Kenney, die zich steeds vreemder lijkt te gaan gedragen. En Celia Ryan, die achter de bar staat in de pub van haar moeder en moed probeert te verzamelen voor een lastige confrontatie.
Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
31 december 2014
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789041003898 , 9789026985621 , 9789000336357 , 9789000336340


Door lezers

Jeanets Boekenwereld / Uitdaging alle 50 categorieën afvinken #10
31 oktober 2018 11 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (4)

Uit het leven gegrepen

door: Jeanet 1 like
In Een zaterdag in september neemt Maeve Binchy ons mee naar een dorpje in Ierland Rathdoon. De hoofdpersonen wonen en werken in Dublin en gaan elk weekend weer terug naar Rathdoon, allemaal om verschillende redenen. Elke week stappen dezelfde personen in de paarse bus van Tom. Elk hoofdstuk van...

Aardig maar niet bijzonder

door: Anita Smits 1 like
Het voordeel van een boek van Maeve Binchy is de voorspelbaarheid. In een prettige vertelstijl presenteert ze bekende ingrediënten. Het verhaal speelt altijd in Ierland, er zijn vaak meerdere perspectieven en die mensen hebben allemaal een probleem. Als je Maeve Binchy leest, dan weet je kortom...
ebook

Tussendoortje

1 like
Wat zal ik zeggen. Het boek verteld het verhaal van 7 personen die ieder weekend meerijden in het busje van Tom. Deze rijdt met zijn paarse busje van Dublin, waar ze allemaal werken naar Rathdoon waar hun ouderlijk huis is. Zo leer je de reden kennen waarom ze ieder weekend naar huis gaan.

Recensie Een zaterdag in september

door: Janneke Bouwman 1 like
Ik heb deze ook ooit eens gelezen. Ik weet er niet alles meer van, maar wel dat ik het een heel aangenaam boek vond. Maeve Binchy kan heel mooi vertellen over hele gewone mensen; ieder met zijn eigen geheimen en eigenaardigheden.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic