Eens beloofd

297

Top25's 1

Zes jaar. Zo lang is het geleden dat Myron Bolitar voor het laatst de held heeft uitgehangen. Hij heeft zes jaar niet gevochten, geen pistool vastgehouden. Niet één keer heeft hij Win, nog altijd de gevaarlijkste man die hij kent, om hulp hoeven vragen. Maar aan dit alles komt een eind door een belofte.Myron laat de dochter van een vriend beloven te bellen als ze ooit een lift nodig heeft en haar ouders niet kan bereiken. Hij zal Aimee altijd en overal komen ophalen. Enkele dagen later komt ze deze belofte al na, en midden in de nacht stapt Myron in zijn auto om haar bij een vriendin af te zetten. Maar de volgende dag staan haar ouders voor zijn deur, Aimee wordt vermist en Myron is de laatste persoon die haar heeft gezien.Om zijn onschuld te bewijzen zet Myron alles op alles om Aimee te vinden voor het te laat is. Maar zijn verleden laat hem niet met rust...

Serie
Myron Bolitar (8)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Martin Jansen in de Wal
Laatste editie
26 februari 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789041711557 , 9789022570272 , 9789460925436 , 9789022568927 , ...
Advertentie

Hebban recensie

    Jean-Paul Colin Hebban Recensent

De belofte ingewilligd

door Jean-Paul Colin op 08-10-2006

Harlan Coben werd een tijdlang in één adem genoemd met zijn hoofdpersonage Myron Bolitar. Toen werd het stil. Coben gunde sportmakelaar Bolitar rust, maar besefte heel goed dat de lezer daar niet op zat te wachten. Hij voelde zich na verloop van tijd verplicht zijn held nieuw leven in te blazen. In Eens beloofd  wordt die belofte ingewilligd: de publiekslieveling is terug op het toneel!

Myron...


Lezersrecensies (5)

Humor, spanning en emoties

door: Gerd Boeren 3 reacties 1 like

Harlan Coben is een begrip. Hij begon de verovering van thrillerminnend Amerika in de jaren negentig met de Myron Bolitar-serie. Die sloeg in ons taalgebied niet bijster aan, maar zijn stand alones des te meer. Niemand vertellen, Spoorloos en Geen tweede kans waren stuk voor stuk pareltjes van...


Recensie Eens beloofd

door: Frans Leemker 1 like
Mijn eerste boek van Harlan Coben, dus ook met de persoon "Myron" Ondanks alle berichten "het is een boek vol spanning" vond ik het tegenvallen. Voor mijn gevoel komen er te veel niet ter zake doende details in voor.

Recensie Eens beloofd

door: Marjolein 1 like
De achterflap van Eens Beloofd belooft een spannende thriller. Harlan Coben was een schrijver waarvan ik nog niets had gelezen, en dit boek leek me een goede keus om mee te beginnen, met name vanwege de 'probeer-prijs'. Het verhaal gaat over ex-profbasketbalspeler Myron die op een feestje de...

Recensie Eens beloofd

door: Josje Frumau 1 like
Ik vond dit een middelmatige thriller, die lekker wegleest. Het einde vond ik alleen niet erg sterk. Leuk voor zo tussendoor, maar ook niet meer dan dat.

Recensie Eens beloofd

door: Puk 1 like
Een heerlijk 'wegleesboek' met wat spanning, wat actie en een sprankje liefde. Ik wist niet dat Coben een hele serie geschreven heeft over Myron en zijn trawanten, wellicht als ik er eentje (of twee ) ergens goedkoop op de kop kan tikken ik ze niet kan weerstaan...goed voor in de vakantiekoffer!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic