Eenvoudig alledaags vegetarisch

0

Lijsten 1
Als startende- of doorstartende vegetarier wil je niet je complete leven omgooien, maar juist bij je gewone supermarkt ongeveer hetzelfde kunnen kopen, dat even makkelijk kunnen klaarmaken en zo mogelijk lekkerder eten dan voorheen, maar nu zonder 'dierlijk'. Natuurlijk wel zo dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt; zonder nieuwe of dure ingredienten, zonder ingewikkelde recepten en zonder complete omscholing. Wil je dat- en ook duidelijk hebben 'hoe & waarom' en/of daarmee je familie of vrienden kunnen verrassen: dan is dit het boek dat je zoekt!

Met 12 jaar praktische ervaring op dit gebied heb ik dit boek samengesteld; gewoonweg om in korte tijd betaalbaar en iets gezonds & lekkers op tafel te kunnen zetten. En niet alleen gericht op 'de hoofdmaaltijd', maar ook voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor; voor alle seizoenen, waarbij je de smaak en bite zelf wilt bepalen. En natuurlijk komen fruit en 'groene smoothies' ook aan bod. Opleuken van vleesvervangers is ook een belangrijk item; zowel voor bij ontbijt als bij de hoofdmaaltijd. Wil je vegetarier zijn of blijven? Dit boek geeft je verbazende input & tools vanuit nieuws, wetenschap & ervaringsdeskundigheid!
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
13 november 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402125498 , 9789402121933
Bestel dit ebook vanaf  €9,95 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic