Eenvoudig Gelukkig

0

Met weinig middelen een hoge kwaliteit van leven hebben, daar gaat dit boek over. Kan dat? Kun je met weinig veel doen en daardoor een vervuld leven ervaren? Aan de hand van sfeerbeschrijvingen uit de wereld om haar heen en met een overdaad aan recepten, toont de schrijfster overtuigend aan hoe mooi een sober leven kan zijn. Voor een deel zelfvoorzienend zijn helpt hier bij. Een kruidentuin, een moestuintje, jam van vers fruit uit eigen tuin of van eigen balkon en brood en koekjes uit eigen oven. Het zorgt niet alleen voor meer gezondheid, maar het geeft ook veel voldoening. Een zelfgemaakt gerecht is bovendien lekkerder! Er zit dan ook geen enkele onnatuurlijke toevoeging in.
Toor de Haas geeft veel aandacht aan hoe belangrijk het is om te genieten van het meest kleine. Ze stimuleert u om dit soort momenten vast te leggen. En ze laat zien dat deze bewuste, eenvoudige en fijne manier van leven u onafhankelijkheid geeft. U krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen. Wilt u uw financiële zorgen achter u laten, of een droom verwezenlijken, dan is dit boek daarbij ook een uitstekend hulpmiddel.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
329
Laatste editie
12 mei 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402127683
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic