Eenvoudige gastronomie

0

Een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen.

Eenvoudige gastronomie. Een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Elk boek neemt een aantal basisbereidingen en een welbepaald thema onder de loep. De technieken worden in harmonieuze gerechten gegoten. Tekst van Walter Lanckmans en foto’s van Bart Van Leuven brengen alles haarfijn in kaart. Stap voor stap worden de fundamenten van een goed onderbouwde keuken gelegd.

In het eerste deel staan de basistechnieken centraal. Van het perfect versnijden van groenten tot de meest geslaagde bereidingswijzen van aardappelen, rijst en deegwaren, overgoten met een bijpassende saus.
24 gerechten geven concreet vorm aan elke techniek. De nodige keukenapparatuur wordt geïllustreerd en toegelicht in de inleiding. De lijst met vaktermen achteraan het boek maakt het rijke keukenjargon licht verteerbaar.
Een gastronomisch totaalpakket van briljante basics voor elke dag, helder uitgelegd door het ervaren team van Hotelschool Spermalie. Een tijdloos basiswerk.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
08 maart 2007
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058562319

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic