Eenvoudige gerechten

0

Heeft u het vak niet geleerd aan een beroemde kookschool? En wilt u toch een feestelijke, verfijnde of huiselijke maaltijd bereiden? Geen paniek! Voortaan kunt u zich wagen aan 1001 verschillende gerechten. Dankzij dit boek vol duidelijke recepten zet u in een handomdraai een carpaccio van schelvis en avocado, bruschetta met tuinbonen, struisvogelbiefstuk met rode uien, saltimbocca of Sint-Jakobsschelpen in kokossaus op tafel. Tiramisu, kersencake of gegratineerde perziken vormen het zoete en feestelijke sluitstuk van uw diners.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
407
Laatste editie
13 september 2011
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036630122
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic