Eerste Wet Trilogie 2 - De weg van de angst

32

Spots 2

De allerbeste heroïsche fantasy van dit moment. Bayaz, de Eerste van Magiërs, leidt een groep avonturiers op een gevaarlijke missie op zoek naar de poort tot het demonenrijk. Het is een vreemde groep: een magiër, de meest gehate vrouw van het Zuiden en Logen Negenvinger, de meest gevreesde man van het Noorden. En ze hebben maar weinig tijd, want de woeste barbaren zijn de Unie binnengevallen. Een verhaal vol politieke intriges, veldslagen, magie en een plot vol verrassende wendingen. Abercrombie weet met zijn stijlvolle proza en levensechte personages de wereld van de fantasy nieuw leven in te blazen. Moderne epische fantasy voor alle liefhebbers van fantasy zoals fantasy hoort te zijn: boeiend, confronterend en bloedspannend.

Verschenen in
Serie
Glockta del Sand (2)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Vertaald door
Lia Belt
Laatste editie
22 mei 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789089681003 , 9789022563458 , 9789460920684 , 9789460927829 , ...


Door lezers

  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Op weg naar de rand van de wereld

door: Eric Herni 1 like
Net als het eerste deel van De Eerste Wet, De macht van het zwaard, is ook het vervolg, De weg van de angst, een regelrechte aanrader te noemen die op een aantal vlakken het debuut van Joe Abercrombie zelfs weet te overtreffen. In veel opzichten was het eerste deel een zeer uitvoerige introductie,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic