Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

12

Basisboek van Amber geheel geactualiseerd

Meteen na verschijnen in 2010 bleek Amber Albarda met haar Food-IQ-methode een schot in de roos: media en publiek omarmden haar gedegen kennis over voeding en levensstijl. Meer dan 65.000 exemplaren vlogen de toonbank over. Zij schreef sindsdien nog vijf succesvolle boeken boordevol recepten, informatie, en met prachtige fotografie. 

Geheel geactualiseerd verschijnt de bestseller Eet jezelf mooi, slank & gelukkig opnieuw, in een vormgeving die dit basisboek nog beter recht doet. Amber was een van de eersten die schreef over het effect van tarwe, zuivel en suiker,  en zij verwerkt in deze editie de nieuwste inzichten. Een belangrijke bron van informatie voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt.

 

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie , Culinair
Laatste editie
07 januari 2015
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000339921
Bestel dit boek vanaf  €23,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Leerzaam, met keerzijde

door Anna Bakker op 03-04-2015

“Sinds de verschijning in 2010 is Ambers eerste boek (het basisboek Eet jezelf mooi, slank & gelukkig over de rol van voeding op onze gezondheid) een bestseller in z'n segment geweest en hebben lezers het beter in je vel zitten in hun harten gesloten.” Aldus de website van Amber Albarda, die sinds 2010 een lezers- en followersaantal van pakweg 200.000 heeft opgebouwd. 
Albarda is niet de eerste...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic