Eet!

34

Anouk is een studente personeelsmanagement met een eetstoornis. Haar obsessie voor gezond eten loopt de spuigaten uit en haar leven en relaties beginnen er steeds zwaarder onder te lijden.
Márek, voorheen ganzenhouder in Polen maar nu een aan lager wal geraakte immigrant, begint sinds het overlijden van zijn moeder psychopathische trekken te vertonen.
Mercedes, een jong Columbiaans meisje dat tegen wil en dank in de prostitutie terechtkwam, weet te overleven door haar liefde voor haar achtergelaten zoontje. Koste wat kost wil zij hem ooit weer in haar armen kunnen sluiten.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
13 april 2012
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
ISBN
9789041420336 , 9789041422187
Bestel dit ebook voor  €7,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederAdvertentie

Hebban recensie

    Sander Verheijen Hebban Crew

De apotheose kent haar weerga niet

door Sander Verheijen op 02-05-2012

Ik schreef het al eens eerder (zie mijn recensie over Een zomer zonder slaap), er is een heel nieuw segment Nederlandstalige thrillers aan het ontstaan. Misdaadromans met een licht humoristische of ironische ondertoon waarin niet zozeer de misdaad zelf, maar een bonte mix van (hoofd)personages centraal staat.

Hoewel de plot technisch veelal geniaal geconstrueerd is, moeten de verhalen het niet...


Lezersrecensies (9)

Geweldig

door: Bernice 1 like
Ik vind dit een geweldig boek! Spannend en meeslepend, geen moment saai. Ik bleef maar lezen en zat er helemaal in. Ik vind het een origineel verhaal met een vlotte schrijfstijl die ook humor bevat. Een goed plot en interessante hoofdpersonages. Bovendien niet erg oppervlakkig. Een aanrader! Vijf...

vreemd boek

door: Marieke Scheers 1 like
Een boek met korte hoofdstukken waarin 3 personen en 3 verhaallijnen worden gevolgd en uiteindelijk bij elkaar komen in de finale. Nogal onwerkelijk allemaal.

Suzanne Hazenberg gaat geen taboes uit de weg

door: Joyce Remmerswaal 1 like
In Eet spelen 3 personages een hoofdrol. Anouk, een studente personeelsmanagement en geobsedeerd door eten met het gevolg dat zij amper meer eet en haar relatie onder druk komt te staan. Ten tweede Marek, een geïmmigreerde Pool, voorheen werkzaam op een ganzenfokkerij en nu geld verdienend met...

Meesterlijk

1 like
Eet is een meesterlijke thriller. Het verhaal gaat over Mercedes, Anouk en Márek, die alle drie op een nacht een allesbepalende beslissing nemen waardoor ze voor hun leven moeten vrezen. Suzanne Hazenberg doorbreekt taboes. Dit verhaal gaat over verlangen, weerzin en obsessie. Aanrader!

door: Peter Roosen 1 like

door: Cindy 1 like
Dit boek leest lekker weg! Ik had in een mum van tijd uitgelezen. De spanning zit er behoorlijk in en de verschillende personages lopen naadloos op elkaar in. Een aanrader!

door: Jolanda van leeuwenkamp 1 like
ZELDZAAM GOEDE THRILLER VAN EIGENBODEM!

3 totaal verschillende leven komen op een bizarre wijze tot elkaar.
Hun diverse achtergronden, stoornissen en trauma’s komen samen in een zeer spannend en turbulent verhaal dat zich afspeelt in de Amsterdamse Pijp. ...Het lot brengt hen samen en ze zullen alle...

Recensie Eet!

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Fantastische moderne thriller! En met modern bedoel ik een heel vlotte schrijfstijl, kort en snel. Er gebeurt veel, korte hoofstukken duidelijk gericht op het media-leven van vandaag de dag en op de jeugd van nu die hun aandacht maar kort overal bij kan houden. Heel knap gedaan! Ik kon het bijna...

Recensie Eet!

door: Annemieke Roolvink 1 like
Ik ben het helemaal eens met Clas en heb dit boek dan ook in 1 ruk uitgelezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van