Eigen geld maken: @nder geld

0

Digitaal geld komt nu naar Nederland. Met uw hulp nu de doorbraak.

Dit boek vertelt hoe bedrijven, particulieren en lokale overheden dankzij IT-innovaties een effectiever en duurzamer geld kunnen realiseren dat lokale bedrijven meer klandizie en krediet brengt. Het boek is ook een uitnodiging aan u als lezer om mee te helpen om een lokale, menselijke, circulaire economie te bouwen door een rekening te openen in het @ndere geld. In dit boek leest u hoe u dat @ndere geld werkt.

Eerder publiceerde de Social Trade Organisation (STRO) het boek 'Een @nder soort geld'. Dat inmiddels uitverkochte boek beschreef ook de laatste ontwikkelingen rondom @nder geld. Nu deze ontwikkelingen zo snel gaan, verdient dit een apart boek. Daarom verschijnen nu twee boeken:

Over een @nder soort geld, voor €19,95 te bestellen via www.socialtrade.nl. Hierin onderzoekt oud-ABN AMRO-high potential Helen Toxopeus hoe en waarom STRO een @nder soort geld ontwikkelde. (Dit boek is gelijk aan het corresponderende deel van de eerste uitgave.)

Eigen geld maken: @nder geld - dit boek - over de actualiteit van @nder geld in Nederland en Europa, uitgegeven als 'doorgeefboek'. Zolang u de doorgeefketen in stand houdt, of het boek retourneert, hoeft u niet te betalen. Wilt u het kopen, dan betaalt u naar draagkracht €10,00 of meer.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
26 april 2016
Uitgeverij
Arkel, Uitgeverij Jan Van
ISBN
9789062245468

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic