Eigentijds Vegetarisch

0

Lijsten 1
Met meer dan 120 recepten om echt trek van te krijgen

Dit is eten dat je echt in een andere wereld brengt. Maria Elia heeft in Eigentijds Vegetarisch recepten bijeengebracht vol sensationele smaken, kleuren en samenstellingen – fantastisch creatieve gerechten, die werkelijk heerlijk smaken. De groenten spelen in dit boek natuurlijk de hoofdrol, en Maria presenteert met graagte een verbazingwekkend variëteit aan gerechten die haar na aan het hart liggen. Leer hoe je een aubergine rookt boven een gasvlam, die je vervolgens in een currie verwerkt, of samen met een aardappel pureert, grillt, in een dukkarh rolt of rond mozarella wikkelt; op z’n Japans grillt met miso, of in een mediterrane salade hakt. En Maria’s unieke aanpak zal de thuiskok een aantal fantastische geïnspireerde ideeën leveren voor het gebruik van heel gewone ingrediënten als erwten, pruimen en koffie.

Dit boek is een echt vegetarisch avontuur, met hoofdstukken als Stijlvolle Openingen, Sensationele Hoofdgerechten, Sofa-Maaltijden, Smakelijke Bijgerechten, Simpele Diners en Sublieme Dessert.

Maria Elia groeide op onder het fornuis in het Grieks-Cypriotische restaurant van haar vader in Richmond. Haar plezier in het koken evolueerde geleidelijk tot een ware passie en daardoor is zij heel de wereld overgereisd. Zij werkte achtereenvolgens in Italië, America, Australië en Spanje. Deze internationele invloeden zijn alle terug te vinden in Maria’s kookstijl. Maria Elia is medewerkster van aantal culinaire tijdschriften.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
31 maart 2009
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562950

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic