Eilandgevoelens

0

De titel van dit boek is tweeledig. Het verhaal speelt zich grotendeels af op het eiland Texel maar de hoofdpersoon, Freek Vreugdenhil, heeft ook vaak het gevoel dat hij op een eiland leeft. Al op jonge leeftijd kampt hij met problemen die hem boven het hoofd dreigen te groeien. Daar komen ook nog zijn gevoelens voor jongens bij, naast alle obstakels op zijn pad moet hij ook nog leren accepteren dat hij homo is.
Steeds wordt hij geconfronteerd met het verlies van mensen die hem dierbaar zijn of totaal onbereikbaar lijken.
Vaak heeft hij het gevoel dat hij al deze vraagstukken alleen moet verwerken, dat hij er helemaal alleen voor staat. Niet zo verwonderlijk dat hij na een zware periode instort. Pas na die fase leert hij naar zichzelf te kijken en vrede met zijn situatie te hebben. Als dan ook nog blijkt dat die ene belangrijke maar tot dan toe onbereikbare persoon wel degelijk bereikbaar voor hem is en misverstanden op miscommunicatie blijken te berusten kan er een nieuwe fase in zijn leven aanbreken waarin het eiland Texel ook weer een belangrijke rol gaat spelen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
178
Laatste editie
23 juni 2015
Uitgeverij
uitgeven.nl
ISBN
9789462544987

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic