Eilandliefde

Eilandliefde

42
Rank 1599 Gelezen 48 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 21 Favoriet 0 Recensies 7
Literatuur & Romans Lijsten 2 Spots 4   Topics 0
De roman Eilandliefde van Reina Crispijn is feelgood met een vleugje spanning. Lerares Holly Sevenstern wordt in haar werk bedreigd en besluit daarom ontslag te nemen. Ze neemt een nieuwe baan aan op het eiland Trellingerland, waar ze privéles gaat geven. Holly voelt zich aangetrokken tot de landheer, maar is dat wederzijds? En van wie komen de anonieme cadeaus die Holly ontvangt? Eilandliefde leest dankzij de vaardige pen van Reina Crispijn, die in 2016 de Valentijnprijs kreeg voor haar roman Dochter van de sterren, heerlijk weg.
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
07 juni 2017
ISBN
9789401910248 , 9789401910255
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Jaimie leest ... / Liefde
14 februari 2019 7 reacties
Feelgood Club / Valentijnprijs: Stemmen maar … #13
25 januari 2018 2 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Eline Huls Hebban Recensent

Warme roman die iets meer ‘show don’t tell’ nodig heeft

door Eline Huls op 27-06-2017

Holly Sevenstern werkt in het basisonderwijs, maar het gaat haar niet echt goed af. Wanneer ze een aanvaring heeft met de vader van een van haar leerlingen, maakt het bestuur haar duidelijk dat het voor iedereen beter is als ze ergens anders gaat solliciteren. Via een advertentie komt ze terecht op het eiland Trellingerland, waar ze privé-onderwijzeres wordt van twee kinderen van vijf en acht.

De...


Lezersrecensies (6)

Romantisch

door: EllyK 1 like
Een echt feelgood verhaal....... Ingredienten zijn... een eiland, een kasteel, een vrouw, een man en oké nog een man anders zou het niet spannend worden. Dit samen vormt de basis van dit romantische verhaal. Over de wat naieve Holly, een onderwijzeres, die het niet naar zin heeft in Amsterdam...
ebook

Fijn boek

door: Anneleen 1 like
Eilandliefde is een heel fijn boek om te lezen een echt feel good boek . Het is een heel fijn boek om te lezen ne nog wat info over schilderijen en muziek zoals meestal in de boeken van reina. wel jammer dat er weinig echt nog komt na de ontluiking.

een heerlijk feelgood boek

door: DonderDesign 1 like
Soms komen er boeken binnen die ik niet verwacht. Eilandliefde is zo’n boek. Hij lag opeens op mijn deurmat, ik had geen idee wat ik ervan zou moeten denken. Er lagen nog meer boeken te lezen dus dit boek raakte een beetje onderop de stapel. Toen ik hem dan eindelijk pakte om te lezen heb ik...

Kasteel en een eiland

door: Jose Vriens 1 like
Mooi boek, beetje voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk om te lezen. De auteur weet gevoelige onderwerpen goed te beschrijven. Een verhaal over een jonge te dikke vrouw die naar een eiland gaat om les te geven. Daar leert ze haar nieuwe liefde kennen, al kan ze niet geloven dat hij ook veriefd...

Genieten

door: Ideke 1 like
Alweer een prachtige roman van Reina Crispijn. Ik heb al meerdere boeken van haar gelezen, en iedere keer blijft het volop genieten. Mooi opgebouwd verhaal. De personages goed uitgewerkt. Schitterende beschrijvingen van het eiland. Je ziet het verhaal zo in een film voorbij komen. Echt een aanrader.
ebook

Heerlijk leesvoer

door: Clas 1 like
Wat een heerlijk verhaal om te lezen. Zeer goed neergezette personages met ieder een heel eigen karakter. Holly sluit je in je hart, ze is mijn favoriete persoon in dit boek. Je leest over de inwoners van het dorp, over het eiland. Goede sfeerbeschrijvingen. Een aanrader voor de vakantie.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook