Eindhalte Hamdorff

1

Op de plek waar vroeger het befaamde Hotel Hamdorff stond is op een middag de fine fleur van het chique Noord-Hollandse kunstenaarsdorpje Laren bijeen in de Zomertuin voor de opening van het nieuwe Hamdorff-complex. Het feest wordt ruw verstoord door de ontdekking van de moord op de plaatselijke wethouder.

Inga Grootte, rechercheur bij het district Gooi- en Vechtstreek, en haar team duiken in de zaak. De jacht op de onbekende dader(s) raakt in een stroomversnelling wanneer Grootte in het haventje van Eemnes in de polder al snel een twede lijk ontdekt.

Alles wijst op omkoping en duistere financiële transacties rondom het zogenaamde Gat van Hamdorff, het grootste bouwproject in de Larense geschiedenis. Maar Grootte ontdekt dat er van hogerhand een spel gespeeld wordt, waarbij gerechtigheid en loyaliteit rekbare begrippen blijken te zijn. Via Breukelen en Arnhem gaat ze terug in de tijd naar Desi Bouterse en het Surikartel en raakt verstrikt in de duistere strijd op leven en dood tussen twee oude mannen.

Eindhalte Hamdorff is een thriller over een vriendschap voor het leven die even onvermijdelijk als kil beëindigd wordt. Een leven later komt uit het niets de meedogenloze wraak.

P.J. Ronner schreef met dit boek een veelbelovend thrillerdebuut.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Eindhalte Hamdorff
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
05 februari 2002
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789070282875

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,95
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic