Elementaire sociale vaardigheden

,

0

Communiceren is een belangrijk onderdeel van vrijwel elk beroep. Of communicatieprocessen effectief verlopen is niet alleen afhankelijk van aan te leren technieken, maar vooral ook van de 'echtheid' van iemands optreden. Om effectief te kunnen communiceren heb je (zelf)kennis nodig over je eigen kwaliteiten.

Dit leermateriaal helpt je om de basisvaardigheden zo aan te leren dat zij kunnen dienen als solide basis voor de ontwikkeling van je specifieke beroepsvaardigheden.
De auteurs besteden in de hoofdstukken op ori?nterend niveau ook aandacht aan de toepassing van de basisvaardigheden in verschillende hulpverleningssituaties binnen welzijn en gezondheidszorg.

Nieuw is de website met daarop een serie filmfragmenten waarin de besproken vaardigheden worden gedemonstreerd. Op deze website zijn ook toetsvragen, studieopdrachten en oefeningen opgenomen, die een actieve wijze van kennismaken met en oefenen van de beoogde vaardigheden mogelijk maken.

Aan deze geheel herziene druk zijn twee nieuwe hoofdstukken toegevoegd: Argumenteren en Digitaal communiceren.

Waar vele boeken vooral ingaan op de theorie, is dit boek ook erg praktijkgericht. Het geeft studenten goede handvatten om theorie toe te passen en te oefenen, waardoor het boek meer is dan alleen een verdiepend boek.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
164
Laatste editie
27 juli 2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031389940

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 41,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 41,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic