Elidora ontwaakt uit haar droom

0

Hij maakt er geen grappen over. Voor hem is het zesde zintuig even werkelijk als die kastanje die hij eens in haar hand legde.
Elidora voelt haar hart in haar keel kloppen. Ze loopt al zolang rond met die ene vraag ?bestaan er dingen in een onzichtbare wereld?? En hier is ze dan in gesprek met Tjorval waar ze mogelijk antwoord krijgt.
?Ken jij iemand die het zesde zintuig kan gebruiken??
?O, ja hoor, heel veel mensen zelfs. Alleen weten de meesten niet meer dat ze het kunnen.?
?Hoezo?, vraagt Elidora met trillende stem. Haar belangrijke vraag lijkt een spannend antwoord te gaan krijgen...
Zoals de meeste jongeren in het Westen voelt Elidora een grote kloof tussen haar eigen gevoels- en denkwereld, en de wereld die ze voorgeschoteld krijgt door volwassenen. In het nieuwe schooljaar ontmoet ze Tjorval die opgroeit in een gezin waar tradities uit het Oosten ge?erd worden. Hun ontmoeting brengt haar dichter bij een andere kijk op het leven die deze kloof zou kunnen overbruggen.
Steven Cnudde is net zelf vader geworden van een dochter waardoor dit onderwerp hem aan het hart gaat. Hij ervoer als tiener een pijnlijke schok toen de harde werkelijkheid van het leven zijn dromen inhaalde. Deze ervaring stuwde hem in zijn zoektocht naar antwoorden op zijn grote levensvragen. Hij zocht en vond uiteindelijk praktische methodes die zijn dromen weer in harmonie brachten met de werkelijkheid. Hij schreef dit boek als ?handleiding? voor zijn nichtjes twaalfde verjaardag met als doel haar te helpen op weg naar volwassenheid. Zijn wens is dat jongeren krachtig in het leven staan en moed houden bij tegenslag.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
03 september 2011
Uitgeverij
Piramidions
ISBN
9789081304788

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic