Elixer

29

Clea Raymond is een succesvolle jonge fotograaf en de dochter van een prominente politicus. Voor haar werk zwerft ze de hele wereld over en komt op de meest exotische plaatsen. Wanneer haar vader plotseling verdwijnt, tijdens een van zijn humanitaire reizen, ziet Clea op de foto's die ze maakt een vreemde schim. Hoe vaker ze ernaar kijkt, hoe meer de schim lijkt op een mysterieuze, knappe man.

Uiteindelijk ontmoet Clea de man van de foto's in het echt, en ze voelt zich direct enorm tot hem aangetrokken. Samen gaan ze op zoek naar haar verdwenen vader en komen ze erachter waarom ze zich zo verbonden met elkaar voelen. Verscheurd door tegenstrijdige gevoelens en achtervolgd door een donker geheim moeten ze samen het verleden ontraadselen om hun toekomst veilig te stellen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Ellis Post Uterweer
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
07 oktober 2011
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022558195

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Elixer heeft een hoog spanningsgehalte

door VeraT op 10-03-2011

maar is op sommige momenten behoorlijk moeilijk om doorheen te komen.,Hilary Duff, de disneyster bekend van Lizzie McGuire, die tevens zingt, een stijlicoon is, en kleding ontwerpt mag iets aan haar CV toevoegen: Schrijven. Het 24-jarige multitalent dat haar carrière begon als dochter van een nachtwinkeleigenaar, bracht vorig jaar haar debuutroman Elixer uit.
Clea Raymond is een 17-jarige,...

Lezersrecensies (1)

Recensie Elixer

door: Carola 1 like
Elixer heb ik in het Engels gelezen. Het is een YA-boek, meer een Yaffie eigenlijk, gezien de reincarnatie en het oneindige leven verkrijgen door middel van het Elixer. Het verhaal gaat over de 17-jarige Clea, die haar leven lang al in de spotlights staat door haar beroemde moeder, en een vader als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic