Elke dag Ella

1

'Elke dag Ella' van Ella Woodward biedt je inspiratie om iedere dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ella helpt om je keuken zo te organiseren dat gezond leven ook door de week zo min mogelijk inspanning en tijd kost. 'Elke dag Ella' biedt de heerlijkste recepten én een shopping list, en ze begrijpt dat je niet iedere dag veganistisch kunt eten of dat je wel eens zin hebt in pizza, koekjes of kaas. Geniet ervan, is haar boodschap, maar zorg voor balans en een gezonde basis.

'Het levensplezier spat van de pagina's.' - Elle Eten

'Mocht je gezonder willen gaan eten, dan is Ella je nieuwe beste vriendin.' - Glamour

In 2011 kreeg Ella Woodward een zeldzame ziekte. Omdat medicijnen niet hielpen ging ze veganistisch eten en na een paar maanden voelde zij zich een stuk beter. Sindsdien ontwikkelt ze recepten en heeft ze ongelooflijk veel volgers. Eerder verscheen haar succesvolle kookboek 'Deliciously Ella'. 'Elke dag Ella' is haar tweede kookboek.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
20 september 2016
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021563145 , 9789021563152
Bestel dit boek vanaf  €23,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €11,99 bijLezersrecensies (1)

Elke dag Ella

door: Zwartraafje 1 like
Gezonde recepten vragen vaak een langere bereidingstijd en heel wat voorbereiding en planning. In dit boek probeert Ella snelle en makkelijke recepten aan te bieden die desondanks lekker smaken én gezond zijn. Op die manier wil ze het haar lezers makkelijker maken om af en toe een traditionele...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic