Elsevier 100 toprecepten mediterrane gerechten

0

De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse
zee, zoals pasta uit Italië,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten
zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.
Een enorme verscheidenheid aan ingrediënten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
111
Laatste editie
13 mei 2011
Uitgeverij
Reed Business
ISBN
9789068828115
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic