Eltena's garde

6

Edric is al sinds jonge leeftijd lid van de Cirkel, een klein en eeuwenoud geheim genootschap dat de erfenis van Eltena's Garde, een bijna mythisch verbond van zeven magische families, bewaakt. Nu hij zelf volwassen is, merkt Edric dat zijn werkzaamheden voor de Cirkel zijn normale leven in deze moderne maatschappij steeds meer in de weg staan.

Ook begint hij zich meer en meer af te vragen of het allemaal wel de moeite waard is. Er is immers al vijfhonderd jaar lang vrij weinig gebeurd binnen de Cirkel, omdat de zevende familie al die tijd vermist wordt.

Dan loopt hij Amber tegen het lijf, die al jaren op de vlucht blijkt te zijn voor een oud kwaad. Vanaf dat moment staat Edrics leven geheel op zijn kop en is hij maar wat blij met de magische vaardigheden die hij bij de Cirkel geleerd heeft. Noodgedwongen moet hij zijn tot dan veilige omgeving verlaten en vindt hij zichzelf terug in een omgeving vol moderne magiërs, hedendaagse zwaardvechters, wonderlijke dieren en oude vijanden.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
06 augustus 2013
Uitgeverij
Zilverspoor
ISBN
9789490767303

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (3)

De magische cirkel..........

door: Theo Augustinus 1 like
Wat doe je als je moet vechten? Je hebt twee keuzes, bij de pakken neer zitten of het verzet organiseren. Edric is al sinds jonge leeftijd lid van de Cirkel, een klein en eeuwenoud geheim genootschap dat de erfenis van Eltena's Garde, een bijna mythisch verbond van zeven magische families, bewaakt.
...

Eltena's Garde

door: Johanna Lime 1 like
Eltena's Garde is een boek dat heel goed logisch in elkaar zit. De personages worden goed uitgewerkt en langzamerhand kom je als lezer in een groep terecht die samen de Garde van de godin Eltena vormt. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe de Garde op de aarde is gekomen ooit en met welke problemen ze...

Gea

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Ik heb echt genoten van dit boek. Gewoon een heerlijke fantasy, geen moeilijke schrijfstijl, gewoon lekker ontspannen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic