En dan sterf je

6

Aurelio Zen is levend en wel terug, maar niemand mag het weten. Na een maandenlange herstelperiode als gevolg van een Siciliaanse bomaanslag op zijn auto, is hij nu ondergedoken in een kustplaatsje in Toscane. Zen is de belangrijkste getuige in een anti-mafiaproces en moet noodgedwongen zijn tijd doorbrengen met cocktails, aantrekkelijke zonaanbidsters en de weldadige Italiaanse zon. Maar de rust wordt wreed verstoord als om hem heen mensen beginnen te sterven onder verdachte omstandigheden, een dodelijk net dat zich steeds strakker om hem heen spant.

Al snel bevindt Zen zich in een ver en vreemd land waar het kwaad hem achtervolgt en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de Mafia erin zal slagen het karwei af te maken, dat ze begonnen waren op die lange, eenzame weg op Sicilië.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
And Then You Die
Serie
Aurelio Zen (8)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
15 mei 2002
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789045009520
Advertentie

Lezersrecensies (2)

door: R. van der Hoek-2672 1 like
Alweer Zen nummer 8 en na nummer 7 is dat al heel wat. Fans van Zen zoals ik vinden het dan allang best dat er weer een boek uit is maar dit is toch een misser. Het verhaal gaat nergens de diepte in en kabbelt maar steeds wat door. Zen gaat van de ene plek naar de andere maar meer omdat Dibdin...

door: M. de Jager-4582 1 like
En dan sterf je is de achtste thriller van Michael Dibdin met in de hoofdrol Aureleo Zen. Het verhaal speelt zich af ergens in Toscane. Zen wordt daar (blijkt later) al herstellende van zijn verwondingen op een adres ondergedoken gehouden omdat hij kroongetuige is in een proces tegen twee...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic