En het antwoord is nee

0

En Het Antwoord Is Nee is een heel erg ontzettend vreselijk leuk boekje over JA zeggen tegen de positieve dingen van het leven, zoals Toyota's, Jezus, Bob Dylan en Joop de spin, die bij mij inwoont, en meer van zulke intrigerende dagelijkse dingetjes, waarbij ook af en toe wordt uitgehaald naar dat waar af en toe naar uitgehaald moet worden. Begrijpt u?
Bovendien komt u, na aanschaf van dit boekje, in het bezit van heel veel leuke weet-dingetjes die het goed doen op feestjes en partijtjes. Niet onbelangrijk.

Het boekje is geschreven als mijn bijdrage voor de daverend mooie expositie Staan op Schouders van Reuzen, van het Platform Beroepskunstenaars Wageningen, ergens in november 2015.

Ook dingen als ziel en ego komen ruimschoots aan bod. Je kunt maar beter het onderscheid tussen deze twee goed onder de knie hebben om te voorkomen dat u linksaf slaat waar rechts toch duidelijk beter geweest zou zijn. Maar wie ben ik om u dat te vertellen?

Ik wens u, ook namens mijzelf, een daverend fijn leven toe.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
72
Laatste editie
10 november 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402140101

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic