Engram

4

Meg Winters heeft vier jaar in coma gelegen als gevolg van een auto-ongeluk als ze tegen alle verwachtingen in weer bijkomt. Dan volgt een lange, moeizame periode waarin ze weer moet leren lopen en praten.

Wanneer ze langzamerhand haar leven weer op de rails probeert te krijgen, begint ze zich steeds meer dingen te herinneren en vormt ze zich een beeld van de persoon die zij was: een jonge, ambitieuze dokter in een groot ziekenhuis. Een gedeelte van haar verleden blijft echter mysterieus en onbekend.

Meg weet niets meer van het ongeluk dat haar bijna fataal werd. Ze weet niet hoe ze op die regenachtige nacht met een man in een auto terecht was gekomen en ze heeft geen idee waarom hij op zo'n gruwelijke wijze vermoord werd en zij voor dood achter werd gelaten.

Het lijkt erop dat iemand heel erg bang is dat Meg haar geheugen weer terugkrijgt en bereid is er alles aan te doen dat het niet gebeurt. Als ze niet probeert om het mysterie van het ongeluk op te lossen en de waarheid naar boven te halen die ergens in haar geheugen begraven ligt, zal iemand ervoor zorgen dat ze voor eeuwig inslaapt...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Engram
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 mei 2000
Uitgeverij
Buuren B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056950835
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Geheugensporen. Die worden engrammen genoemd.

door: hugo van der wildt 1 like
Het zijn fragmenten van vroegere ervaringen die in ons hoofd zijn opgeborgen tot ons geheugen om de een of andere reden besluit ze weer op te roepen. Maar bewaren ze niet allemaal. Zeer goed boek. Meg Winters heeft vier jaar in coma gelegen als gevolg van een auto-ongeluk als ze tegen alle...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic