Er was eens een kabouter

,

0

Er was eens een kabouter
De mooiste verhalen voor klein en kleiner
Henri Van Daele
Kristien Aertssen

Als de avond valt en je voorzichtig dit boek opent, ontdek je een wondere wereld. In het zachte maanlicht stappen kabouters je slaapkamer binnen. Ze veroveren je hart met hun ongelooflijke en geheimzinnige verhalen. Een uniek leesavontuur voor kleine mensenkinderen…

Er waren eens kabouters. Vaak niet groter dan een duim en toch tot grootse dingen in staat. Dapper en eigenwijs. Soms heel lief, soms ondeugend. Af en toe is er eentje een beetje ijdel of uitzonderlijk gemeen. Maar allemaal kunnen ze wonderlijke dingen doen. Voor andere kabouters in nood, maar ook voor mensen met verdriet of kinderen met een gigantische leeshonger.

Met dit gezellige voorleesboek is HENRI VAN DAELE niet aan zijn proefstuk toe. Hij schreef al eerder verhalenbundels vol beren, prinsen en prinsessen. In de fantastische tekeningen van KRISTIEN AERTSSEN ontmoet je de kleurrijkste én kleinste wezentjes ooit.

Vanaf 5 jaar (en véél ouder)
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
21 mei 2008
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059082502
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic