Ervaar Ghana

,

0

De Nederlandstalige reis- en cultuurgids Ervaar Ghana vertelt hoe het werkt in Ghana (Afrika). ‘Ervaar Ghana’ wil het land en de Ghanese cultuur voor de lezer tot leven brengen en uitleggen door culturele achtergrondinformatie, reisverhalen, tips en sfeervolle kleurenfoto’s. Daarnaast wijst deze reisgids over Ghana de weg naar bijzondere, vaak kleinschalige, bestemmingen die het verdienen door de reiziger gevonden te worden. Dit boek is voor iedereen die naar Ghana reist, én thuisblijvers!
- De culturele achtergronden
- 39 ecobestemmingen, klik hier.
- 100 praktische tips
- Woordenlijst in 4 talen
- 400 pagina's,
- 12x17 cm, stevig gebonden, handig leeslint
- Vol kleurenfoto's
- Nederlandstalig
- Inclusief website met actualiteiten

Dit boek is als een reisgenoot. Waarmee je voorpret hebt en plannen maakt. Een vraagbaak onderweg en een geheugen vol gemeenschappelijke herinneringen. Ervaar Ghana! Waar doe je dat? Wat betekent alles wat je ziet en opvalt?

Voor wie...
- ...van reizen houdt en nog niet in Ghana is geweest
- ...Afrika wil leren kennen, gevorderd of als beginner
- ...iedereen die binnenkort naar Ghana vertrekt
- ...de thuisblijver die ook Ghana wil beleven
- ...met een leuk cadeau armoede wil bestrijden in Ghana!

De opbrengst van deze reisgids Ghana komt ten goede aan "community based"
toerisme in Ghana. "Ervaar GHANA" is geschreven over en voor Ghana.

Met medewerking van...
- ...Mirjam Vossen (Auteur Eerste Hulp Bij Ontwikkelingshulp)
- ...Hester Bos (Antropoloog)
- ...Marleen de Witte (Antropoloog)
- ...Heerko Dijksterhuis (Journalist, Ghanakenner)
- ...Lianne van Rijssel (Ontmoet Afrika)
- ...en vele anderen

Afrikakenner en schrijver Ton van der Lee, omschreef het als volgt: “Ervaar Ghana is geschreven met veel kennis en liefde voor Afrika. Een reisgids die je het gevoel geeft dat je echt in Ghana bent. Je voelt, ruikt en proeft het land. Een aanrader voor iedereen die Ghana van binnenuit wil leren kennen.”

Bij deze reis- en cultuurgids hoort een website: www.ghana-verkeersbureau.nl. Daar zijn previews en updates voor iedereen toegankelijk.
De uitvoering van Ervaar Ghana is hoogwaardig. Er is gekozen voor een handzaam formaat (12x17 cm) met een stevige, dubbele omslag. Op de uitklapflappen staat onder andere een overzichtelijke kaart met de 39 aanbevolen bestemmingen. Veel aandacht is besteed aan het selecteren van sprekende foto’s en een papiersoort waarop deze foto’s mooi uitkomen (FSC-keurmerk).

Ervaar Ghana behoort tot de steeds kleinere wordende groep van reisgidsen die vanuit een Nederlands/Vlaamstalig perspectief zijn geschreven en is dus géén vertaling van een Engelstalige reisgids.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
11 februari 2011
Uitgeverij
Ghana Verkeersbureau
ISBN
9789080963023 , 9789080963030

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic