Eten met 10

0

Komen vrienden of familieleden langs? En willen ze graag eten? Geen probleem. Wat is er leuker dan koken voor een grote groep? Helemaal als je gebruik maakt van de beproefde recepten uit Eten met 10, een zeer fraai vormgegeven
en bijzonder ‘kookboek’.

Eten met 10 is geen boek, het zijn receptkaarten in een stijlvolle doos. Elke kaart kan worden opgehangen met een zuignap, die gratis bij de kaarten wordt meegeleverd. Dat spaart een hoop ruimte op het aanrecht of werkblad.

Eten met 10 ademt de sfeer van gezelligheid uit. Dat is precies wat je wilt als een groep vrienden of familie langskomt. En wat is er leuker dan gerechten bereiden uit alle windstreken? Eten met 10 biedt recepten uit onder meer
Italië, Marokko, Iran, Thailand, Indonesië, Frankrijk en Nederland. Van pindang tot Thaise fondue. Van mangoparfait met frambozen tot geitenkaastaart met paddenstoelen en noten. Van Khorest ghaimeh tot perentoet. Opgetekend, gefotografeerd en vormgegeven door Sayeh Forouzan.

De recepten in Eten met 10 zijn de favoriete gerechten van vrienden van Sayeh. Mensen die uit culturen komen waar eten met een grote groep eerder gemeengoed is dan uitzondering. Ervaringsdeskundigen die weten hoe je zonder stress voor een grote groep kunt koken. En die weten welke gerechten altijd aanslaan. De recepten zijn onderverdeeld in voor-, hoofd- en nagerechten. En in vis-, vlees en vegetarische gerechten. Zo biedt Eten met 10 voor elk wat wils.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
01 juli 2008
Uitgeverij
Klapwijk & Keijsers
ISBN
9789080686298

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic