Ex-gangster

5

Oostendenaar Steven Snauwaert kende een gewelddadige jeugd waarin hij een brandende haat voor de maatschappij ontwikkelde. Dus werd hij gangster en pleegde hij verschillende gewapende overvallen, tot hij gearresteerd werd. Wat volgde was een lange periode van opsluiting die zijn frustratie en zijn hang naar geweld alleen maar deed toenemen. Daarbij stelde hij vast dat gevangenen in België totaal niet voorbereid worden op een leven na hun vrijlating en dat er heel wat schort aan de strafuitvoering.
Het is pas dankzij zijn psychiater en een nieuwe liefde dat hij er wonderwel in slaagde om als een voorbeeldige burger te gaan leven. Steven Snauwaert is vandaag een toegewijde echtgenoot en stiefvader. Hij vertelt zijn verhaal rauw en nietsverhullend, met hoop op de toekomst en een kritische noot bij de manier waarop sommige kinderen in dit land opgroeien en hoe gangsters niet begeleid worden in hun zoektocht naar een nieuw leven.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
12 juni 2014
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089314550
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een openhartig verhaal over zijn leven vóór dit leven....

door: Karin Teirlynck 1 like
Ex-Gangster - Steven Snauwaert Genre: Biografisch Paperback - 223 pagina’s Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts ISBN: 9789089314550 Verschijningsdatum: juni 2014 Met dank aan Steven Snauwaert voor het ter beschikking stellen van zijn boek. Korte inhoud; Oostendenaar Steven Snauwaert kende een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic