Extra vergine

0

In Extra Vergine is, naast de ruim zestig recepten variërend van voorgerechten tot desserts en sauzen, ook uitgebreide achtergrondinformatie over olijfolie te vinden.
Extra vergine is de aanduiding voor de beste persing olijfolie. Deze olie is puur van smaak en heeft een prachtige, rijke kleur. Olijfolie is in allerlei soorten overal ter wereld te verkrijgen. Ferguson vertelt welke soorten er zijn, hoe olijfbomen worden gekweekt en hoe de olie wordt gemaakt. Maar bovenal geeft ze overheerlijke recepten voor de echte olijfolieliefhebber. Dit boek bevat recepten voor de heerlijkste gerechten. Van soepen en voorgerechten tot groente, vlees en vis én dips, dressings en sauzen. Extra vergine is een echte aanrader voor iedereen die van gezond en lekker houdt!
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
143
Laatste editie
15 maart 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058974921
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic