De opkomst van de Avondster

6

Kendra en haar broer Seth komen aan het eind van het schooljaar terug naar Fabelhaven, vrijhaven voor mythische en magische wezens. Grootvader Sorenson, die de magische plaats beheert, heeft de hulp ingeroepen van drie specialisten: een brouwer van toverdranken, een verzamelaar van magische voorwerpen en een jager op mythische wezens. Gezamenlijk proberen ze het landgoed te beschermen tegen het Genootschap van de Avondster. Het is een oud genootschap dat vastberaden is een oud en machtig artefact uit Fabelhaven te stelen.
Als ze het artefact in handen krijgen is dat niet alleen het einde van Fabelhaven, maar ook van alle andere vrijhavens en mogelijk zelfs van de hele wereld.

Verschenen in
Serie
Fabelhaven (2)
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Sandra van de Ven
Aantal pagina’s
346
Laatste editie
13 november 2014
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022554616 , 9789460922688 , 9789460230455

Lezersrecensies (1)

Niet alleen heel spannend

door: Hebban Crew 1 like
maar ook heel realistisch.,De meeste mensen zullen het succes van series als Harry Potter en Twilight wel hebben meegemaakt, en misschien de boeken ook hebben gelezen. De drijfveer voor dit succes? Onrealistische elementen, zoals bijvoorbeeld magische wezens, die toch ontzettend realistisch worden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic