Facebook voor ondernemers

0

Facebook is één van de grootste social netwerken in Nederland. Bijna 8 miljoen Nederlanders hebben een Facebookaccount. Kortom aanwezigheid op Facebook is onmisbaar voor ondernemers. Veel ondernemers worstelen echter met Facebook.
Ontdek snel hoe je een succes maakt van jouw Facebookpagina. In dit e-book wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een Facebookpagina voor zakelijk gebruik opstelt. Je leert door de voorbeelden en tips hoe je meer fans krijgt en behoudt, hoe je interactie creëert met je fans en effectieve Facebookcampagnes opzet. Verder leer je hoe je het effect kunt meten van jouw Facebookwerkzaamheden en Facebookmarketing, rekening te houden met de edgeranking van Facebook en veel meer! Ontdek hoe krachtig Facebook kan zijn voor zakelijk gebruik.
Social media-expert Corinne Keijzer houdt zich dagelijks bezig met social media marketing voor zowel grote merken als ondernemers.

Inhoud
- Voorwoord
- Inleiding
- 1. Hoe zet je een pagina op voor zakelijk gebruik?
- 2. Hoe creëer je interactie en bereik?
- 3. Webcare hoe ga je om met klachten en vragen?
- 4. Facebookmarketing maak je pagina succesvol
- 5. Een groter bereik en meer fans door adverteren
- 6. Hoe werkt het administratiepanel?
- 7. Belangrijke blogs, bronnen en Facebookers
- Over de auteur
- Colofon
Verschenen in
Genre
Business & Management
Laatste editie
17 januari 2014
Uitgeverij
Van Duuren Media
ISBN
9789059406728 , 9789059407145
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic