Fantatische toetjes

0

Niemand zal het ontkennen: toetjes kunnen het ultieme genot brengen! Een lekker dessert op tafel toveren hoeft helemaal niet veel tijd te kosten of moeilijk te zijn. Annie Bell weet wat het betekent om het druk te hebben en probeert het koken gemakkelijk en leuk te maken. Met haar recepten kan iedereen dan ook in een mum van tijd trifles in elkaar zetten en volmaakte chocoladepotjes maken.
Dit boek is het vervolg op Annie Bell’s succesvolle Fantastische taarten. De nadruk ligt ook hierin weer op recepten die kloppen, met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten, zonder ingewikkelde methoden of bijzonder keukengerei. Elk recept is voorzien van een prachtige kleurenfoto waarop het eindresultaat te bewonderen is en die het water in de mond doet lopen.
De meeste recepten zijn gebaseerd op welbekende desserts – hier en daar wat gemoderniseerd, lekkerder gemaakt of vereenvoudigd. In de verschillende hoofdstukken, waaronder Chocoladedesserts, IJskoud, Lekker ouderwets en Feestdesserts, zal iedereen zijn favoriet weten te vinden: proseccogelei met saffraan, koude chocoladesoufflé’s of klassieke zomerpudding? Fantastische toetjes zal elke zoetekauw weten te verleiden!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
09 oktober 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562622

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic